Produksjonsprosjekt for beholder av aluminiumsfolie

CT-1539_10
CT-1539_11

Aluminiumsfoliebeholdere produseres ved å påføre lufttrykk og mekanisk trykk på lettmåler aluminiumsfolie i et formet hulrom.

Renset aluminiumoksyd fås fra bauxitt gjennom Bayer Process. Aluminiummetall genereres i Hall -reduksjonscellen. Aluminium er et rent metall og har et aluminiuminnhold på 99%. Det smeltede aluminiumet i reduksjonscellen kan støpes til billets eller for å styre chill (DC) barrer eller kontinuerlig støpe for å danne ark.

For å produsere folie, bytt det rene måltidet til en legering i henhold til de ønskede folispesifikasjonene. Kaldvals aluminiumslegeringsplaten til en passende rollullmåler. Send den til en folieplante. Den gjennomgår flere valseverk med forskjellig målereduksjon.
Aluminiumsfolien blir deretter glødet. Aluminiumsfoliebeholdere lages på presser matet fra spoler i råmaterialet. Presser kan produsere enkelt eller flere beholdere på en gang. Preg av dekorative og funksjonelle årsaker.

Hvor lønnsom er produksjonen av aluminiumsfoliebeholdere, og hva er budsjettet og plassen som kreves for en enkelt enhet?

Aluminiumsfoliebeholderproduksjonsvirksomhet kan startes på middels eller stor skala. En enhet av høy kvalitet med moderne teknologi er økonomisk lønnsom. Det globale markedet for aluminiumsfolieemballasje anslås å vokse med en CAGR på 4,8% fra 2017 til 2025. Velstanden i markedet for aluminiumsfolieemballasje skyldes forskjellige faktorer som en preferanse for praktisk emballasje, etterspørsel etter pakket mat forlenget holdbarhet, popularitet for spiseklar mat og bearbeidet mat, og økende bruk i konfekt og farmasøytiske produkter.

1
2
news1

For å kjøre hele aluminiumsfoliebeholderen som produserer produksjonslinjen, er følgende alle maskiner nødvendige:

1.Storage lufttank og luftkompressor.

2. CHOCTAEK -beholder for fremstilling av aluminiumsfolie.

3. Containerform av CHOCTAEK aluminiumsfolie.

4. Gaffeltruck for å montere formen.

5. Foil Scrap Baler. (Alternativ)

news2

Alle disse maskinene må plasseres i første etasje.

Hvis du er interessert i maskinprosjekt for aluminiumsfoliebeholder, er du velkommen til å kontakte oss, vi CHOCTAEK -teamet vil prøve best å støtte deg.


Innleggstid: 01-01-2021