Noen spørsmål om beholder av aluminiumsfolie

Enten du er en matvirksomhet som tilbyr mat til takeaway eller en person som liker å lage mat, kan engangsholdige aluminiumsfoliebeholdere være uunnværlige. Men er de trygge? Hvorfor er de så populære? Og hva brukes de til?

Les videre for å få svar på alle dine spørsmål om engangsmatbeholdere av aluminiumsfolie.

news1

Hvorfor brukes aluminium til å lage matbeholdere?
Det er mange grunner til at aluminium brukes til å lage matbeholdere. For det første tåler den både varme og kalde temperaturer, noe som betyr at du kan bruke disse beholderne både i ovnen og i fryseren.

Det er også et rimelig materiale, noe som betyr at du kan fylle på engangsbeholdere av aluminiumsfolie uten å bryte banken, og det er også en fantastisk barriere.

Aluminium holder maten beskyttet mot væsker, gasser og lys, slik at den kan hjelpe maten til å holde seg enda lenger.

Dessuten er aluminium også resirkulerbart, noe som betyr at du kan gjøre litt for miljøet!

Er matbeholdere i aluminium farlige?

Det korte svaret er nei. Disse beholderne er laget av et metall som tåler ekstreme temperaturer (både varme og kalde) uten å deformere eller frigjøre skadelige kjemikalier.

Er matbeholdere i aluminium trygge?
Matbeholdere i aluminium er veldig trygge. I tillegg til at de er designet for å tåle både varme og kalde temperaturer, som forklart ovenfor, er de trygge på flere andre måter. 

De vil lage en lufttett oppbevaringsløsning for mat som forhindrer at den blir ødelagt av væsker eller gasser og kan bidra til å unngå krysskontaminering med andre ingredienser.

Noen er også trygge for mikrobølgeovn. Sørg imidlertid for å dobbeltsjekke foliebeholderens emballasje først for å sikre at dette er tilfellet for produktet ditt.

Hvorfor er aluminiumsbeholdere i aluminium populære blant takeaways?

Takeaways elsker aluminiumsbeholdere av forskjellige årsaker. De vil holde maten enten varm eller kald i en rimelig periode, noe som betyr at kunden kan nyte et måltid ved den temperaturen den skal serveres ved.

De er enkle å stable og lagre og tar ikke mye plass, noe som er viktig i en travel restaurant, og de er trygge for mat.

Dessuten kommer de i alle slags former og størrelser, noe som betyr at du kan bruke dem til et vell av forskjellige retter.

Og med papplokk er det enkelt å skrive navnet på innholdet på toppen uten at hver eneste beholder må åpnes først for å se hva som er inni.

Hvilke bruksområder er det for dem i hjemmet?

For hjemmekokker er bruk av foliebeholdere ganske likt som på en restaurant. Mange velger å bruke dem til batch -tilberedning, ettersom de kan holde maten i fryseren i porsjoner og skrive navnet på fatet på papplokket for fremtidig referanse. Beholderne kan deretter settes rett inn i ovnen for å unngå bryet.

Noen liker å steke kjøttskiver i et aluminiumsbrett for å unngå behovet for å vaske opp en stekeform etterpå (spesielt nyttig for anledninger som jul, når det allerede er nok å gjøre). Samtidig er det også mulig å tilberede ting som kaker, baker, lasagne og mer direkte i en aluminiumsbeholder. De er praktiske hvis du vil ta skapelsen din til en fest, piknik eller annen feiring og ikke vil bekymre deg for risikoen for å miste en verdsatt kjøkkenrett.

Når solen skinner, er en grill ofte dagens orden, og aluminiumsbeholdere er også nyttige her. De tåler varmen fra flammene og kullene, så de er ideelle for å lage alt fra jakkepoteter til fiskfileter til grønnsaker- lede varmen godt og samtidig sørge for at maten ikke har direkte kontakt med selve grillen. Prøv å bruke aluminiumsbeholdere for å holde vegetariske eller veganske retter atskilt fra kjøttretter, uten behov for en egen grill!

CT-1539_02

Innleggstid: 01-01-2021